Adoptanten

Hier is een overzicht van alle organisaties en personen die een boom hebben geadopteerd.

Organisaties

Boom 55

Wilde Chutney

Ik wil graag een deel van mijn omzet besteden aan het herstel van de balans in de natuur.

Personen

Boom 1

Jolande Baudet

Iedere boom is cruciaal voor het natuurlijke systeem. Het zorgt voor schone lucht, wateropslag, voeding, verkoeling, bescherming voor leven. Deze oude reuzen zijn van zo grote waarde voor ons leven, dat ik natuurlijk adopteer;
Mijn levensmotto is 'respect voor alles wat leeft'. Het is voor mij zo vanzelfsprekend dat we met alle respect zorgen voor de natuur en dus voor iedere boom. Een boom, veel levens.

Boom 6

Francisca Laporte

De beuken van Broekhuizen zijn een metafoor voor het leven. Tijdens voorspoed en tegenslag vond ik inspiratie, troost, kracht, beschutting, berusting en hoop bij ze. Gelukkig kan ik mijn liefde voor de beuken en het respect voor deze betoverende laan nu manifesteren met adoptie. Ik doe mee.

Boom 7

Berend van Deursen

Een boom is geen blok hout, het is een levend wezen. Hoe ouder de boom hoe waardevoller, daarom adopteer ik deze boom van ruim 200 jaar oud.

Boom 4

René Kloosterman

Een boom is een mooie metafoor voor de ontwikkeling van de mens. Een boom groeit, van flexibele zaailing tot robuuste wijsheid. Veerkracht en aanpassing bepalen je groeimogelijkheden. En: hoe ouder een boom wordt, hoe meer onderdak hij biedt aan nieuw leven. Daarom adopteren wij graag een boom aan de Beukenlaan!

Boom 3

Edith Hazelzet

Boom 2

Paul Blom

Wie A zegt…
Juli 2019 stonden we de Broekhuizerlaan om de beuken te redden van de ondergang. 3 jaar is het gelukt! Nu is het zaak ervoor te zorgen dat de bomen kunnen blijven leven. Daarom heb ik met hart en ziel een beuk geadopteerd.